Loading...
Lakipalvelut yksityisille 2018-02-19T14:02:08+00:00

LAKIPALVELUT YKSITYISILLE

Kuluttajana ja kotitaloutesi liittyvissä asioissa yksityishenkilö törmää päivittäin erilaisiin juridisiin tapahtumiin. Asuminen, perhe-elämä, verkkokaupan ostokset tai vaikkapa julkisilla kulkuneuvoilla liikkuminen ei kuitenkaan vaadi päivittäistä pohtimista millaisilla sopimuksilla ja mitä oikeuksia ja velvollisuuksia normaalin elämän tapahtumiin liittyy. Ongelmatilanteita kuitenkin tulee jokaiselle eteen jossakin vaiheessa. Näihin varautumiseksi on tehtävissä paljon. Kaupan sopimusehdoista kannattaa olla yksityiskohtia myöten selvillä, avioehtoa on hyvä harkita varsinkin, jos kyseessä on esimerkiksi perittyä omaisuutta ja sopimus uudesta työsuhteesta on harvoin liian yksityiskohtainen. Tässä vain muutama esimerkki, joissa lakimies voi asiantuntemuksellaan ennakkoon minimoida yksityiselämäsi riskejä.

Täydellistä varautumista ei ole kuitenkaan mahdollista saavuttaa ja kun kohtaat ongelmatilanteita, mietit ehkä ensiksi, pystytkö vaalimaan oikeuksiasi itse, saatko siihen ehkä julkista neuvontaa vai tarvitsetko avustajaksesi lakimiestä. Jälkimmäisessä tapauksessa saattaa olla kyse jo mahdollisesta oikeusprosessista.

Kun huomaat tarvitsevasi juridista neuvontaa tai avustajaa, odotat melko varmasti asiantuntemuksen lisäksi asioinnin helppoutta.

”OTM Kari Heinosella on laaja käytännön kokemus mm. kuluttajaoikeuteen liittyvistä asioista. Asioidessasi kanssamme olet aina yhteydessä henkilökohtaisesti häneen. Karin käytännönläheisyys ja henkilökohtainen palvelu helpottavat useimmissa tapauksissa asiointia.”

Luultavasti mietit myös lakitoimistosta aiheutuvia kustannuksia.

”Veloituksettomassa alkukeskustelussa arvioimme kanssasi toimeksiannon vaatiman työmäärän niin tarkasti, kuin se on mahdollista ja olemme sinuun yhteydessä työmäärän kehittymisestä säännöllisesti toimeksiannon aikana. Toimeksiannon alussa voimme selvittää myös mahdollisuutesi korvaukseen, mikäli esim. kotivakuutukseesi sisältyy oikeusturvavakuutus tai saatat olla oikeutettu myös maksuttomaan oikeusapuun, jonka hakemisen voimme halutessasi hoitaa puolestasi.

Näin et maksa milloinkaan muusta kuin ennalta yhdessä sopimastamme työstä.”

Voimme järjestää alkutapaamisen toimistossamme tai muussa sinulle sopivassa paikassa.

Palvelumme ensisijainen päämäärä on toimeksiannon tehokas ja asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden mukainen ratkaiseminen.

HINNASTO

PALKKIO

Palkkio muodostuu siihen käytettyjen työtuntien mukaan ja tehtävän luonteen mukaan.

Pääsääntö on tuntiveloitus (minimiveloitus ½ tuntia):

  • 195,00 euroa (sis. alv. 24%)

Toimeksiannon luonteesta riippuen, palkkio voidaan sopia myös kiinteäksi tai esim. etuuden arvoon sidottu määrä.

Ohessa muutamia esimerkkejä kiinteistä vähimmäishinnoista tavanomaisissa toimeksiannoissa (sis. alv. 24%):

  • Perussopimus 385,00 €
  • Testamentti 275,00 €
  • Perunkirjoitus 510,00 €
  • Avioehto 275,00 €
  • Avioero-ositus 620,00 €
  • Kiinteistön kauppakirja 310,00 €

» Yleiset sopimusehdot

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti*

Puhelin

Viesti

KARI HEINONEN Oikeustieteen maisteri, eMBA

KARI HEINONEN
Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
OTM, eMBA

+358 (0)50 4065038
kari.heinonen@phronesis.fi