Loading...
Lakipalvelut yrityksille 2018-02-19T13:56:37+00:00

LAKIPALVELUT YRITYKSILLE

Liiketoiminnassasi arvostat todennäköisesti aina henkilökohtaista ja sitoutunutta palvelua – nopeasta ongelmanratkaisusta ja kustannustehokkuudesta puhumattakaan. Todennäköisesti odotat samoja ominaisuuksia lakitoimistoltasi.

”Palvelumme ensisijainen päämäärä on toimeksiannon tehokas ja asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden mukainen ratkaiseminen.”

Saatat arvostaa myös asioinnin helppoutta ja odotat myös tätä lakitoimistoltasi.

”Asioidessasi Phronesis Oy:n kanssa olet aina yhteydessä henkilökohtaisesti OTM Kari Heinoseen. Karilla on pitkä kokemus käytännön työstä liike-elämän eri osa-alueilla, mm. kansainvälisistä sopimuksista, erilaisista ICT-hankkeista ja kuluttajamarkkinoinnista. Jos asiakkaan toimeksianto vaatii Phronesis Oy:n ulkopuolisen kumppanin käyttöä, asioit siinäkin tapauksessa suoraan Karin kanssa. Käytännönläheisyys ja henkilökohtainen palvelu helpottavat useimmissa tapauksissa asiointia”

Luultavasti olet valmis maksamaan odotuksien mukaisesta palvelusta kohtuullisen palkkion. Mutta et halua maksaa ”tyhjästä” vaan odotat hinnoittelulta ja laskutukselta läpinäkyvyyttä.

”Emme väitä olevamme markkinoiden halvin toimisto. Enkä usko, että sinäkään loppujen lopuksi haluat valita palvelua ainoastaan halvimman hinnaston mukaan. Tavoitteenamme on kuitenkin olla kokonaisuutena arvioiden yksi markkinoiden edullisimmista. Veloituksettomassa alkukeskustelussa arvioimme kanssasi toimeksiannon vaatiman työmäärän niin tarkasti, kuin se on mahdollista ja olemme sinuun yhteydessä työmäärän kehittymisestä säännöllisesti toimeksiannon aikana. Näin et maksa milloinkaan muusta kuin ennalta yhdessä sopimastamme työstä. Sopimamme hinnat sisältävät toimiston normaalit yleiskulut, etkä kohtaa laskutuksessa ikäviä yllätyksiä.”

Voimme järjestää alkutapaamisen toimistossamme, yrityksesi tiloissa tai muussa sinulle sopivassa paikassa.

Kun toimeksianto on hoidettu, olemme mielellämme vielä yhteydessä sinuun varmistaaksemme tyytyväisyytesi – veloituksetta.

Palvelumme ensisijainen päämäärä on toimeksiannon tehokas ja asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden mukainen ratkaiseminen.

HINNASTO

PALKKIO

Palkkio muodostuu siihen käytettyjen työtuntien mukaan ja tehtävän luonteen mukaan.

Pääsääntö on tuntiveloitus (minimiveloitus ½ tuntia):

  • 195,00 euroa (sis. alv. 24%)

Tapauskohtaisesti palkkiosta voidaan sopia kiinteä tai etuuden arvoon sidottu hinta.

» Yleiset sopimusehdot

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti*

Puhelin

Viesti

KARI HEINONEN Oikeustieteen maisteri, eMBA

KARI HEINONEN
Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
OTM, eMBA

+358 (0)50 4065038
kari.heinonen@phronesis.fi